Header_Over2

Geschiedenis

Hoe het allemaal begon.

Onze eerste ontmoeting was in 2013 tijdens een project voor studie. We werden door docenten aan elkaar gekoppeld om samen een chocolade opdracht te maken. In dit project kwamen alle facetten aan het licht om een succesvol concept of product te ontwikkelen. Een goede innovatie, receptuur, design en concept is wat dit project tot een succes heeft gemaakt. Hierin bleek een perfect match tussen onze kwaliteiten. Roland als designer, Peter als kok/productontwikkelaar.

 

Naast dat onze kwaliteiten elkaar versterken kwamen we er achter dat we ook nog eens dezelfde ambities te hebben. Zo werden de eerste plannen gesmeed. We verkenden de wereld van food met diverse stages. Zo heeft Peter voor Nobó in Dublin en Mister Kitchen in Amsterdam gewerkt. Roland is naar Buss Spirits in Antwerpen en naar Ravanello foodconcepts in Breda gegaan. Al deze bedrijven hebben ons enorm geïnspireerd om te starten met een eigen bedrijf. Onze samenwerking was een feit!

Divider1

Tot heden

Wat we tot nu toe allemaal gedaan hebben.

Beide waren we met name al actief in het  conceptontwikkeling voor de horeca. Peter culinair gericht en Roland design gericht, dit combineren we sinds sinds 2014. Hieruit zijn al een aantal leuke concepten gerold die hieronder te lezen zijn. Daarnaast zijn we hard bezig met ons eerste supermarktproduct te lanceren, die we geheel volgens eigen visie op de markt willen brengen. Houd ons in de gaten want binnenkort liggen we in de supermarkt bij jou om de hoek.

UA-Koej2

Koej

In Horeca Concept
Ua-Visj2

Visj

In Horeca Concept