Slider_Fantosti_1
Slider_Fantosti_2
Slider_Fantosti_3
Slider_Fantosti_2

Fantosti

Wel de lusten, niet de lasten

De beste tosti die we konden maken. Per stuk verpakt vers ingevroren in de diepvries van de Albert-Heijn. Goed brood, mooie ingrediënten, uitgesproken smaken en met liefde belegd. Wel de lusten niet de lasten. Van idee tot realisatie: één jaar geleden merkten we het gemis op. Een fantastisch lunch/snackmoment verkrijgbaar bij een supermarkt om de hoek. Een goede culinaire tosti zou hierop het antwoord zijn. Dus we begonnen een missie: het realiseren van de meest fantastische tosti in het diepvriesvak van de supermarkt.

 

Een tosti die zo lekker is dat je hem net niet zelf na kunt maken, voor ieder eetmoment. Na het vinden van de beste broodbeleggers van Nederland hebben we wekenlang op kantoor in ’s-Hertogenbosch tosti’s gebouwd. Net zolang totdat we drie fantastische tosti hadden. Fantosti was geboren! Brutaal als we zijn belden we op naar de Albert-Heijn. Na een sceptisch gesprek mochten we langs komen en de Fantosti laten proeven. Met een aan elkaar getapet tosti-ijzer gingen we op pad. Na een lang, spannend traject kregen we het voor elkaar. Vanaf week 8 liggen we er, in het vriesvak van de Albert-Heijn.

Divider2b

Smaken verschillen

Onze drie helden!

Onze Fantosti’s worden gemaakt van versgebakken brood en zijn zo gemaakt dat ze geen saus nodig hebben. De tosti’s zijn te bereiden in de oven, in het tosti-ijzer of in de pan. #tipvanhethuis: Smeer ze in met een klein beetje roomboter voor een nog lekkerder resultaat!

Pepperoni & Mozzarella
Op vers zuurdesembrood

Versgebakken zuurdesem dient als basis van deze Fantosti. Wat wordt ingesmeerd met onze zwoele tomatensaus en verse pesto. Belegd met romige mozzarella en pittige peperoni maakt deze Fantosti een echte topper!

Vier Kazen
Op stevig speltbrood

Geïnspireerd op een van de lekkerste pizza’s. Het speltbrood wordt ingesmeerd met onze zwoele tomatensaus waar het vervolgens belegd wordt met onze uitgebalanceerde vier kazen. Veel kaas, veel smaak!

Tonijn & Cheddar
Op luchtig Maïsbrood

Verantwoorde tonijn en echte cheddar. Een gouden combi opgefrist met fijne gesneden rode ui. Het zoete maisbrood in samenwerking met onze zwoele tomatensaus maken deze Fantosti tot een extra spannend geheel.

Divider2b

Samenwerking

Doe waar je goed in bent!

Focus betekent ook loslaten, de expertise bij iemand anders zoeken. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met de beste broodbeleggers van Nederland, Sanday’s bakeries.  Samen gingen we opzoek naar de beste ingrediënten en ontwikkelden we onze innovatieve verpakking. Sanday’s belegt al onze tosti’s met de hand van alleen maar verse ingrediënten. Waarna ze worden verpakt en zo snel mogelijk de vriezer ingaan. Een mooie samenwerking waar we trots op zijn.

Divider2b

In de Albert-Heijn

In ieder geval in de meeste

Voor €1,95 vind je hem in meer als 350 vriezers in de Albert-Heijn. Hier zijn we ontzettend trots op. Vind je hem nou niet bij jouw Albert-Heijn in de buurt? Vraag er dan naar in jouw winkel want ze zijn gewoon leverbaar!

BESTEL ZE HIER ONLINE

In de food-service

Althans dat willen we.

We zijn druk bezig om te kunnen leveren aan de food-service. Vet handig als je een slechte kok bent of een kleine keuken hebt. Dit willen we doen door middel van de Hanos, Sligro of Bidfood.

IK HEB INTERESSE
Divider2b

Instafamous

Maak ons bekend en win!

We willen zo groot mogelijk worden. Deel daarom al jullie Fantosti momenten. Beland in onze instafeed, dan krijg jij een Fantostische tostimagneet om op je vriezer te plakken.