Onze trots

WAT WE TOT NU TOE ALLEMAAL GEDAAN HEBBEN.

Beide zijn we al een tijd actief met conceptontwikkeling voor de horeca. Peter gericht op culinair en Roland gericht op design. Dit combineren we al sinds 2014. Hieruit zijn al een aantal leuke concepten gerold die hieronder te lezen zijn. Daarnaast bemoeien we ons steeds meer met de retail, ontwikkelen we recepturen en verpakkingen voor grote en kleine retailers. In 2018 liggen we zelf met ons eerste product in de AH.

 

Uiteindelijk werken we vanuit vijf peilers waarmee we een stempel op de Foodmarkt drukken; horecaconcepten, supermarktproducten, horeca ontwikkeling, conceptontwikkeling en een eigen pop-up restaurant.

 

Wij zijn trots op al onze klanten en samenwerkingen. Afgelopen twee jaar hebben we met de volgende top bedrijven mogen werken:

 

Mister Kitchen, Royal Smilde, Wijn bij Stijn, Prominent, Food Inspiration, Koppert Cress, Callebout, Lieke Dols, Smit&Dorlas, Serax, Imagro, HAS Den Bosch, Heijwine, ‘t Spuihuis, Sanday’s Bakeries, Albert Heijn, To Many Places, First Things First, Lantmännen Unibake, The Hospitality Group.

Koej

In Horeca Concept

Visj

In Horeca Concept