Anderhalf Trendtable

Samen met Food Inspiration ontwikkelde wij een XXL variant van onze anderhalf tafel! Een 32 meter lange rollende tafelblad op een rails van 72,5 meter. De tafel is ontworpen en gerealiseerd door Paper Plain Designers uit Den Bosch. Deze tafel is compleet demontabel en reist samen met de decoratie en mobiele keuken het land door.

Strandje Beton

Het mooiste strand zonder zand! Het ultieme visrestaurant in de openlucht tijdens de zomer van 2020! Samenwerking tussen De Spijsbereiders, BUURT, Kaat&CO en Kleefkracht

De Kemping

De mooiste en smakelijkste Kemping van de stad was tijdens de zomer van 2020 voor 6 weken verrezen op het Wilhelminaplein in Den Bosch. De belofte; Geniet van de zomer bij je eigen tentje, drink een drankje, scoor een satéetje of kijk neer met een glas bubbels op het plebs vanuit de Kemping Klup! Je kan niet blijven slapen, dat doe je thuis maar!

Spijsveiling

De Spijsveiling, ’s werelds eerste veilingrestaurant. Al twee edities oud, succesvol en binnen no-time uitverkocht. Bij dit culinaire spektakel is niks zeker, behalve dat er genoeg verhalen, eten en drinken in huis is gehaald.

 

Meer info>

De Kaasboetiek

Na de succesvolle lancering van Het Kaasatelier kon een langverwacht zusje niet uitblijven. Met de Kaasboetiek richt Lotte zich direct tot de consument. De uitdaging was om een eigen huisstijl te creëren die past bij de b2c markt maar toch aansluit bij de uitstraling van Het Kaasatelier. Wij hebben ook het volledige online platform opgezet en ingericht waarop consumenten gemakkelijk kunnen bestelen van een unieke digitale menukaart.

Appel Kapot

Een van onze eigen gedachtenspinsels wat hopelijk ooit nog toekomst vind in de schappen van de supermarkt! Appelmoes nu is kut, en daar willen we graag wat aan veranderen!

 

Éen soort appel per moes, meer textuur, minder tot geen suiker, en een mooier potje. Innoveren hoeft niet altijd moeilijk te zijn.

Oven Aan, Kom Eraan!

Ons take-away avontuur wat flink uit de klauwen is gelopen! Mensen zetten hun oven aan, en wij komen er aan! Samenwerking met Eetbar DIT & Restaurant BUURT.

Hello Asperge

Tijdens de eerste lockdown van de Corona epidemie ontwikkelde de Spijsbereiders in no-time een online strategie en platform voor Verhoeven Asperges om kant-en-klare aspergeboxen aan huis te bezorgen.

Anderhalf Audi

Een van onze impactvolle projecten. Drie maanden lang opende we samen met Audi Benelux een expercience center in hartje Antwerpen. Ter ere van de nieuwe E-tron werd het oude provincie huis omgebouwd tot een bruisende plek. Met een escaperoom, rooftop-bar, een plek voor testritten en een innovatief restaurant. Geïnspireerd op de merkwaarden van de E-tron realiseerden wij een avond uit in de Place to E. 

Fantosti

De beste tosti die we konden maken. Per stuk verpakt vers ingevroren in de diepvries van de Albert-Heijn. Goed brood, mooie ingrediënten, uitgesproken smaken en met liefde belegd. Wel de lusten niet de lasten. Van idee tot realisatie: Dus we begonnen een missie: het realiseren van de meest fantastische tosti in het diepvriesvak van de supermarkt.