Waarmee kunnen wij jou helpen?

Klein team, alles in huis!

Met de passie voor eten, oog voor goed ontwerp, en een flinke dosis eigenheid ontwikkelen wij voor jouw bedrijf producten en diensten die zich onderscheiden maar het commerciële doel niet uit het oog verliezen.

 

De wereld van food is onderhevig aan vele trends en ontwikkelingen en mist desondanks nog steeds karakter. Een plekje zoeken waar je die ene bijzondere stempel op de foodwereld kunt drukken is daardoor niet makkelijk. De Spijsbereiders willen je graag helpen en geven je hierbij de juiste ingrediënten voor een succes.  Alle kennis is gebundeld in ons kantoor, onze keuken en hebben we een dat breed netwerk dat niet bang is om samen met ons anders te denken.

Productontwikkeling
Recept tot succes

Een product op de markt zetten is het leukste wat er is maar de praktijk kan weerbarstig zijn. Het samenbrengen van trends, consumenten/afnemer behoeftes, je eigen visie en identiteit tot jouw product: daar kunnen De Spijsbereiders jou bij helpen!

Conceptontwikkeling
Een blauwdruk

Zie dit als de blauwdruk van een huis. Je zult eerst een tekening nodig hebben zodat je weet waar de muren komen te staan of die open keuken waar je zo lang van droomt. Samen zetten we die eerste lijnen (ideeën) en bouwen we muren zodat je concept staat als een huis. De Spijsbereiders bedenken nieuwe dingen en verleggen grenzen.

Verpakking
Plan, Ontwerp, Productie

Maar bij food is dit natuurlijk het eerste wat je ziet! De Spijsbereiders luisteren naar je en gaan er gelijk mee aan de slag. We hebben kennis van ontwerpen, materiaalkeuze en regels omtrent etiketten, en weten ook simpelweg door doen, hoe iets uitpakt zodat jij je product mooi kan inpakken.

Horeca
Van A tot horeca Zaak

Hier komt een totaalconcept samen. Zo doen we de menu- en kaartontwikkeling, vormgeving, huisstijl. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je eigen personeel zoeken. Je kunt ons ook bellen om tijdens een kop koffie te brainstormen.

Pop-Up
Kort en krachtig

De Spijsbereiders werken graag met andere ondernemers samen om een statement te maken. Dit komt goed samen tijdens een pop-up event. We doen dit ook in eigen beheer, gewoon, omdat we soms boordevol ideeën zitten. Altijd met de insteek om de krant te halen.

Visuele strategie
Hulplijnen

Het verhaal visueel vertellen is krachtig, wekt een gevoel op en blijft langer hangen. De Spijsbereiders helpen je met de juiste middelen, de juiste doelgroep aan te spreken en content te creëren die het delen waard is. We ontwerpen alleen als het met eten te maken heeft, want daar hebben we gevoel bij. Logo /  huisstijl / offline /  online.