Ons werk

WAT WE TOT NU TOE ALLEMAAL GEDAAN HEBBEN.

Beide zijn we al een tijd actief met conceptontwikkeling voor de horeca, voedingsmiddelen en evenementen. Beide in creatieve concepten waarbij Peter zich richt op culinair en organisatie en Roland op design en communicatie. Dit combineren we al sinds 2014. Hieruit zijn al een aantal leuke concepten gerold die hieronder te lezen zijn. Door onze kennis en creativiteit kunnen we snel ideeën genereren waarna we deze snel tastbaar kunnen maken. Geen advies of trendrapport maar directe prototyping of implementatie. 

 

Uiteindelijk werken we vanuit vijf peilers waarmee we een stempel op de Foodmarkt drukken; horecaconcepten, supermarktproducten, horeca ontwikkeling, conceptontwikkeling en eigen pop-up projecten.

 

Wij zijn trots op al onze klanten en samenwerkingen. Afgelopen vier jaar hebben we met de volgende top bedrijven mogen werken:

 

De Librije***, Audi Belgie, DDMC, Opel Nederland, Louder, Crusio Thee, Mister Kitchen, Royal Smilde, Wijn bij Stijn, Prominent, Food Inspiration, Koppert Cress, Callebout, Smit&Dorlas, Serax, Imagro, HAS Den Bosch, Heijwine, ‘t Spuihuis, Sanday’s Bakeries, Albert Heijn, To Many Places, First Things First, Lantmännen Unibake, The Hospitality Group, Taylor Made Catering. 

Koej

In Horeca Concept

Visj

In Horeca Concept