De Spijsveiling

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De Spijsveiling, ’s werelds eerste veilingrestaurant. Al twee edities oud, succesvol en binnen no-time uitverkocht. Bij dit culinaire spektakel is niks zeker, behalve dat er genoeg verhalen, eten en drinken in huis is gehaald. Het is een bourgondische avond met de mooiste wijnen en verrassende producten. Er is genoeg voor iedereen, maar wat je eet bepaal je zelf. Gedurende de avond zijn er drie veilingen, waarbij de hoogste bieder wint. Op een ludieke manier verzamel je zo jouw ideale menu bij elkaar. Er wordt hoog geboden, slim gespeeld, flink gedronken, heerlijk gegeten en veel gelachen. Wij verzekeren dat je nooit met lege handen komt te staan. Je eet sowieso vier heerlijke gangen met bijpassende wijnen.

 

Bij het Pop-up restaurant De Spijsveiling is er plek voor 80 gasten die tijdens de veiling het menu naar hun hand kunnen zetten. Er kan maximaal voor 8 personen gereserveerd worden. Dat zorgt ervoor dat je met onbekende gasten aan tafel zit. Passie voor lekker eten is in ieder geval een gedeelde interesse. Met 4 gangen, mooie producten, een spannende veiling en een paar slokken wijn heb je genoeg om over te praten.

HOU ME OP DE HOOGTE
Divider2b

Eenmaal, andermaal?

Reportage van Food Inspiration

Uit het interview met Food Inspiration: “Als je jaren hetzelfde succesvolle restaurant runt, krijg je een tunnelvisie. Wij willen zowel aan onszelf als aan de buitenwereld steeds opnieuw laten zien dat er een hoop fun, sfeer, creativiteit en verrassing kan ontstaan rondom eten en drinken.”

LEES ARTIKEL

Zelf aan tafel?

Speltip 1; spreid je kansen

Ergens in onze agenda staat met potloot een derde editie gepland. Op een nieuwe lokatie met nieuwe verhalen, nieuwe wijnen en gloednieuwe veilingstukken. Uiteraard zijn wij er bij! Jij ook?

HOU ME OP DE HOOGTE

Instafamous

Een kijkje voor, en achter de schermen! volg ons @despijsbereiders op Instagram!