Anderhalf Trendtable

Samen met Food Inspiration ontwikkelde wij een XXL variant van onze anderhalf tafel! Een 32 meter lange rollende tafelblad op een rails van 72,5 meter. De tafel is ontworpen en gerealiseerd door Paper Plain Designers uit Den Bosch. Deze tafel is compleet demontabel en reist samen met de decoratie en mobiele keuken het land door.

Strandje Beton

Het mooiste strand zonder zand! Het ultieme visrestaurant in de openlucht tijdens de zomer van 2020! Samenwerking tussen De Spijsbereiders, BUURT, Kaat&CO en Kleefkracht

De Kemping

De mooiste en smakelijkste Kemping van de stad was tijdens de zomer van 2020 voor 6 weken verrezen op het Wilhelminaplein in Den Bosch. De belofte; Geniet van de zomer bij je eigen tentje, drink een drankje, scoor een satéetje of kijk neer met een glas bubbels op het plebs vanuit de Kemping Klup! Je kan niet blijven slapen, dat doe je thuis maar!

Oven Aan, Kom Eraan!

Ons take-away avontuur wat flink uit de klauwen is gelopen! Mensen zetten hun oven aan, en wij komen er aan! Samenwerking met Eetbar DIT & Restaurant BUURT.