Restaurant Anderhalf

Ons pop-up restaurant.

Pop-up restaurant Anderhalf is het prestige project waar we laten zien wat we kunnen. Uit de schaduw treden van onze klanten en zelf het podium nemen in de vorm van ons eigen restaurant. Een restaurant gerealiseerd vanuit een gedachten zonder beperkingen. Wat kun je nu echt anders doen met een tijdelijke restaurant?

 

Bij Pop-up restaurant anderhalf is er plek voor 20 gasten aan een tafel. Er kan met maximaal 6 personen gereserveerd worden, wat er voor zorgt dat je met minimaal 14 vreemden mensen aan tafel zit. Het bovenblad van de tafel schuift gedurende avond zeven keer de keuken in. Zo kunnen we aan de hand van een volledig omgebouwde tafel onze kijk op eten delen.

WE DRAAIEN WEER!
Divider2b

Anderhalf E1

Drie Mollen / ‘s-Hertogenbosch / April 2016

Pop-up Restaurant Anderhalf: 10 avonden, 20 gasten per avond , anderhalve tafel en een unieke locatie. Met dit project laten we zien wat De Spijsbereiders in huis hebben. Een tikkeltje anders, een tikkeltje overdreven, een tikkeltje elitair maar vooral met een tikkeltje veel energie en passie. Het bovenblad van de tafel schoof gedurende avond zeven keer de keuken in. Zo konden we aan de hand van een volledig omgebouwde tafel onze kijk op eten delen. Binnen twee weken uitverkocht. Met Restaurant Anderhalf is de toon gezet!

BEKIJK AFTERMOVIE E1

Anderhalf E2

Tramkade  / ‘s-Hertogenbosch / November 2016

De lat lag hoog voor editie twee. Hiervoor wilde we alles veranderen zo ook de omgeving. De tweede editie vond plaats in de opslagloods van het voormalig koudijs-wouda aan de tramkade in ’s-Hertogenbosch. Een ruwe hal die paste bij onze extreme gedachten. Het diner draaide om herkomst, dit belicht in alle facetten. Van waar we zijn en waar het vandaan komt, tot hoe lang het duurt totdat het op je bord ligt. Binnen acht dagen waren alle vierhonderd kaarten verkocht.

BEKIJK AFTERMOVIE E3

Anderhalf #FIDAYS

CHV Noordkade / Veghel / November 2017

Food-inspiration magazine, gaf ons het podium tijdens de Food Inspiration day’s in Veghel. We mochten vertellen over onze avonturen maar nog veel mooier, we mochten een speciale editie anderhalf draaien. Iedere ronden was gekoppeld aan een mooie partner. Zo deden we een ronde met Smits en Dorlas, Lantmannen unibake, Koppert Cress, Callebaut en Knor-professional.

Anderhalf E3

Grasso  / ‘s-Hertogenbosch / April 2018

Tijdens de eerste editie, die precies twee jaar geleden plaatsvond hebben we s’-Hertogenbosch kennis laten maken met onze creatieve gedachtengang over eten en dit vertaald in een succesvol pop-up restaurant. De tweede editie volgde al snel. Een nieuwe locatie, meer gasten, beter en extremer. Na anderhalf jaar werken aan andere projecten hadden we weer enorm veel zin in een nieuwe editie. We hebben hard ons best gedaan om een verschrikkelijk mooi pand te vinden met een nóg mooiere geschiedenis. Onze grootste editie ooit met plek voor 740 gasten. Binnen 24 uur uitverkocht.

BEKIJK AFTERMOVIE E3

Anderhalf Librije***

Chefrevolution / Zwolle / September 2018

Begin 2018 belde Jonnie Boer ons dat hij ons restaurant zo gaaf vond. De daaropvolgende vraag was of we het met hem wilde organiseren. Begin september opende we voor drie dagen Anderhalf Meets Librije. Een unieke samenwerking tussen De Spijsbereiders en Jonnie boer. We vertaalde zijn klassiekers naar onze beleving.

Volgend jaar doen we er hopelijk iets nieuws!  Bekijk ondertussen de foto’s in onze portfolio

Divider2b

Wij draaien Anderhalf wanneer we weer genoeg inspiratie hebben of wanneer er iets leuks op ons pad komt. Dit betekend dat we niet altijd open zijn en geen eigen locatie hebben. Dit is frustrerend maar ook heel spannend. Wil je op de hoogte blijven voor een nieuwe editie van Anderhalf? Klik dan op de link hieronder, schrijf je in en mis het niet!

BLIJF OP DE HOOGTE
Divider2b

Instafamous

Een kijkje voor, en achter de schermen! Deel jou Anderhalf ervaring met #eenkommavijf