Anderhalf E1

Tijdens de eerste editie Anderhalf wilden we laten zien wie we waren. Met het idee van de tafel, een website met een goed verhaal en geen geld startten we de kaartverkoop. Binnen twee weken waren de tweehonderd verkocht en moesten we de eerste editie van Anderhalf realiseren. Een ode aan onszelf en onze gedachten over eten is waar het om draaide. Thema’s als het lekkerste ooit, ecologie en zelfs studenten kwamen aan het ligt.

 

Een daverend succes!!

First Things First

First Things First, de nummer 2 koffiebar in Nederland gelegen in Nijmegen. Sinds de start in 2014 worden ze door ons culinair ondersteund. We geven hier een creatieve invulling aan de menukaart. Daarnaast hebben we onlangs de volledige website gebouwd. Door middel van film en fotografie trekken we de beleving van de zaak door naar de website.

Koej

Na het succes van Visj kon een vervolg niet uitblijven, daarom opende in oktober 2015 Koej! Een concept ontwikkeld door De Spijsbereiders waar er een ode aan de koe wordt gebracht. Geen steakrestaurant met grote hompen vlees, maar verfijnde verassende gerechten aangevuld met mooie charcuterie welke midden in het restaurant wordt gesneden.

Bas & Lieke

Bas & Lieke, een eigentijds en nieuw horeca concept in Oudenbosch. De Spijsbereiders ontwikkelde in samenwerking met het team een kloppend geheel. Lekker eten in een verassende maar klassieke zaak met de focus op lokale groenten voor de lokale burgers. Betaalbaar maar verassend zijn hier de sleutelwoorden.

Visj

Restaurant Visj was voor 1 jaar gevestigd aan de oude haven van Bergen op Zoom. Na een korte maar intense verbouwing opende Visj de deuren op 3 oktober 2014. De Spijsbereiders stonden aan de basis van het concept en verzorgde voor Visj al de communicatie en marketing binnen en buiten het pand. De naam weerspiegeld de visie achter dit restaurant. Visj is een bergs dialect voor, je raad het al: Vis. Bij Visj wordt uitsluitend met dagelijks vers gevangen vis gewerkt. Geen menu maar eten wat de visser vangt.

Chocolate Pairing

Chocolate Pairing, waar onze samenwerking begon! In opdracht van de HAS-Hogeschool, moesten we een innovatieve chocoladereep ontwikkelen. Dat is gelukt. De serie van zeven verschillende repen zijn te combineren bij tal van gerechten. Een ware wijn, spijs-, chocoladecombinatie wat ondersteund wordt door een app die je helpt de juiste combinaties te vinden. Bekijk ook het promofilmpje van de HAS over onze Chocolate Pairing.